HTML

2009.06.26. 14:07 lborka

Mikor jöttem hazafelé az állomásról (kikísértem Ricsit), eszembe jutott a Hullám. Arra jutottam, hogy ez is egy olyan film, aminek nem a realitását kell nézni, hanem a mondanivalóját.
Az emberek olyan földhöz ragadtak...
(semminek nincs értéke. nincs mi ellen lázadni.)

zuhog, dörög és néha villámlik :)

mazochista vagyok, úgy néz ki. nagyon nem tetszik.

változás. változnak az emberek és változom én is. eltávolodunk vagy éppen közelebb kerülünk egymáshoz. nekem most egy időre sok volt az eltávolodás...
nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy másokkal. biztos mindkettővel, de most azzal nem tudok mit kezdeni. én csak jót szeretnék, aztán sokszor rossz sül ki belőle. ha megmondom a véleményem, az baj, de magamban tartani meg nem szeretném.
van, amikor nem is lehet.
változás...

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr621210032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valótlan R 2009.06.27. 23:11:24

Szeretnék hozzád újra közel lenni... baj? Ha igen, akkor még várok a soromra kicsit...

lborka 2009.06.28. 20:10:45

Az attól függ, hogy gondolod.

Valótlan R 2009.06.28. 21:21:47

@lborka: Szeretném, hogyha tudnám, mi van veled, ha még úgy gondolod, hogy elmesélheted nekem. Ha nincs időd és kedved beszélni, vagy mailt írni, vagy bármi mást, akkor nekem az is elég, ha megdobsz egy sms-el, hogy azért ha most nem is, de később zöld lesz minden. Ha mostanság még arra sincs kedved, akkor megvárom, míg egyszercsak kedved lesz... de csak azért, mert a tanév vége kissé borúsan sült el, én azért szeretnék a jó barátod lenni. Mert nekem is szükségem van rád. Bocsi, hogyha túlzottan is elcsöpögtem. Legközelebb megígérem jobb leszek. :)
süti beállítások módosítása