HTML

2009.09.02. 17:11 lborka

11

A tegnapi évnyitó egész jó volt.
Beszélgettem egy végzős csajjal, meg egy csomót Lillával, Melindával, Sárával meg Szimivel (akitől amúgy egy legyezőtt is kölcsöncsórtam aznapra. amíg évnyitottak, azzal szórakoztam). Utána meg hülyültünk még egy sort, Melinda a hasamon feküdt (zavarta a medencecsontom), Réka meg pizzát evett.
anti-gulyásleves-group

A mai napon született egy sor elhatározás. Először is: középiskolában tutira nem fogok nyelvvizsgázni. Mert nem, és kész. (már ma elegem volt Júliából)
Aztán, tavasszal angol felsőfokú, nyáron érettségi (Csapody szerint az angol emelt nehezebb, mint a felsőfokú nyelvvizsga, majd meglátom mi lesz) és biosz OKTV.

A nap fénypontja az irodalomóra volt. Arany: Tengeri-hántás. Deme jött a vaddisznóval (ami nem támadta meg se Ferkót, se Esztit), amiből a végén az lett, hogy Eszti halálra dolgozta magát, mert a vaddisznó kergette.
Beöthy-nek holnapra sportcsoki.

szépnapot.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr191355737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tronke 2009.09.02. 17:57:52

Hahó! Tronke vagyok, már egy ideje olvasom a blogodat.

A nyelvvizsgához csak annyit: ugyan nyelvvizsgatípustól függ, de az ECL vizsgák szintjén mérve az angol emelt egy középfokú ECL szintjén van. Én mostanában megyek felsőfokúra + csinálok egy előrehozott érettségit hogy utána ne kelljen bejárnom ...

Csak ajánlani tudom.

Biosz OKTVhez sok sikert, énis megpróbálom;)

lborka 2009.09.02. 20:09:22

Hm, hát majd meglátom... annyira még nem néztem utána.
Én majd nyáron érettségizek, az ősziről lemaradtam (oké, lusta voltam bemenni nyáron osztályozóvizsgázni...).

Neked is sok szerencsét az OKTV-hez :)
süti beállítások módosítása