HTML

2009.08.24. 13:18 lborka

Balaton

Koncentráljunk a kellemesebb pillanatokra.

Első este Andris, Boldi és Tomi ultiznak, két parti között beszélgetünk. Boldi előjön az olaszországi poénokkal, köztük a hárombetűs értelmes magyar szó: derengéskor tapasztalható lik. A dolog ott kezdett vicces lenni, hogy Tomi megkérdezte, hogy mi az a lik és miért pont lik, miért nem lyuk? Aztán nem tudta, mi az a derengés, ha jól emlékszem valami hangnak mondta, erre Boldi: "...és akkor szemembe ötlött a madárcsicsergés, vagy mi?"
A dolog másik része az volt, hogy Andris iszonyú viccesen nevet.

Beszélgetés Krisztával azután az emlékezetes este után, aztán meg Hörcsivel (köszönöm mindkettőjüknek).

Andris, aki arról igyekszik meggyőzni minket, hogy az otthonülő háziasszonyoknak jó, mert azt csinálnak, mait akarnak.

Soma meg Ambrus, amikor érdekes haláleseteket mesélnek. Emberke bezabál valami irdatlan mennyiségű babos káposztát vagy mit, aztán az olcsó motelszobában, csukott ablaknál lefekszik aludni. Reggel a saját gázaiba fullad bele.
Másik kedvencem az emberke, aki a fúrótorony tetején kattant meg, bevett egy rakás mérget, felvágta az ereit és felkötötte magát. A kötél elszakadt, beleesett a jéghideg vízbe, ami elzárta a sebeket és kihányta a mérget. Ezek után tüdőgyulladásban halt meg.
Meg persze a sakkozó, aki sakkozás közben törte ki a nyakát.

Az első napi labdázás nem volt semmi, jól elfáradtam, de nagyon élveztem. Egyszer még Panda kezéből is sikerült kiütnöm a labdát (igaz, orvul hátulról támadtam. bár vele szemben azt hiszem, megengedett), bár nem értem el vele semmit, mert a csapatom képtelen volt megszerezni, de hát van ilyen.

Egyik nap Ádám, Lea és Attila lélekszakadva rohannak ki a vízből, hogy "Hatunknak sikerült ledönteni az Ambrust! Aztán, amikor mondta, hogy jó, most ti jöttök egyesével, akkor elkezdtünk rohanni kifelé..." hátrahagyva Zoét, Tomit és Emesét.

Aztán persze az illatküldő telefon (borzszag csengőhang helyett, simáán), meg az ízküldö telefon, Hörcsi találmánya, az avokádókrémmel :)

azthiszem ennyi. votmég, voltmég, de nem jut eszembe.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr411334714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hörcsiiii 2009.08.25. 20:38:06

kikkkkérem magamnak, a babosat én meséltem, nem Soma vagy Ambrus...hát ennyire figyelsz te szegény pici hörcsikére? na szép....
:)
puszi

lborka 2009.08.29. 09:35:45

Jajj, bocsánat :)
(tőled leginkább a citromos avokádókérm maradt meg XD)
süti beállítások módosítása