HTML

2009.08.17. 10:06 lborka

Nyaralás

Ez most hosszú lesz.

1. Tisza.
Ricsiéktől indultunk. Elöl Zoli, Ricsi, hátul Máté meg én. Aludtam egy darabig meg zenét hallgattam, aztán eltévedtünk és onnantól minden rossz lett, mert Zoli folyton veszekedett Ricsivel, egészen estig és nagyon szarul éreztük magunkat mind a ketten. Aztán megérkeztünk (valami fesztivál vagy nemtudommi lehetett Vásárosnaményben, mert volt iszonyú zene meg sok motoros-bőrkabátos pasas), apu meg a Bogesz kijött elénk, elsőre nem sikerült regisztrálni, úgyhogy bementünk simán.

Karvalicsok meg Jandákok voltak már ott (rajtunk kívül). Éppen valami szavasat játszottak, elsőre nem értettem teljesen, de jó volt látni őket, kicsit megkönnyebbültem, hogy még megvannak (kivéve Bencét, aki focizik. a változatosság kedvéért.) és Blanka ugyanolyan hülye mint eddig, ha nem jobban (de) és Fru is megvan és vidám és mosolyog.
Aztán sátorállítás (Ricsiéké), utána megint veszekedés, úgyhogy Ricsivel lementünk a Tiszapartra és keseregtünk egy sort. Aztán Ricsi meg Zoli elvonultak, én meg jobb dolgom nem lévén beálltam Mátéval játszani szavasat, meg aztán gyilkososat.

A zene nagyjából hajnali ötig szólt, aztán még üvöltöztek egy sort, szóval nem sokat aludtunk.
 

Másnap levittük a kenukat, pakoltunk a hordókba, szétszedtük a sátrakat, amíg jöttek a többiek, akik közül csak Mályiékat ismertem. Dél körül elindultunk, én Zoli és Máté mögött, Ricsi előtt. Ricsinek eleinte nem nagyon ment a kormányzás, billegtünk, féltem is, Zolinak se tetszett semmi, így telt a nap. Nem éreztem kifejezetten jól magam, de viszonylag jól elvoltam.
Délután érkeztünk Mogyorósra, büfé egyáltalán nem volt (elfogyott a kaja), viszont a csaj veszekedett egy sort, hogy vagy bent mindenki vagy kint, mert nem lehet bejárkálni, blablabla...
Boldival kb hat helyet megnéztünk, mire levertük a sátrat, egész jó helyre. Ricsivel korán lefeküdtünk (nem véletlen), másnap meg azután keltünk, hogy a felnőttel elmentek valahova. Érdekes módon a büfében lett kaja (kint még péksüti is), ettünk, meg fürödtünk a Tiszában, tökjó volt, aztán jött Boró és Ricsi magyarázott mindnféle okos dolgot én meg unatkoztam. Amíg mi hűtöttük magunkat, a többi kocka bent kártyázott a kempingben (még mindig nem értem, miért nem jöttek le).

Este szalonnasütés, pizza, jött Bogi jajj), Karvalyoktól kaptunk Ricsivel egy kétszemélyes sátrat, ami reggelre beázott, pedig nem is esett az eső. Király... Este beszélgettünk meg hülyültünk még.
Másnap Boldi-Bogi-én-Ricsivel mentünk
.

Innentől kicsit (nagyon) egybefolynak a dlgok. Volt egy szlovák strand, Boldi egysze beleült a vízbe, mert Mátét kergette és hirtelen mélyült a víz, Jandáék horgásztak (Gergő összetekerte a damilt, Zoli tekeri fel- Ricsi:"Mi lesz ha most fogsz egy halat?" Zoli:"Na, akkor jön a nagy bazmeg..."), vitorla, pihenőnap Dombrádon (jajne), Republic, csocsó, város sárból (by Máté, JRicsi, Gergő, Levi, Kada), összekapaszkodás, csorgás, fotósorozat Boldiról, előzzük-meg-a-motorcsónakot, "HÚzzunk bele!" (Bogesz), csorgás a folyóban, Blanka szalmakalapja, gyilkos ("Összevissza lesek és mégse nyerek...mi van itt?!" Blanka), kártya (römi, rikiki, solo- "Ricsi nem kap kártyát. Az előbb megint ő nyert."), hordók, zacskók, sok ropi (Ambrus:" Nektek mennyi ropitok van?!"), Lajos - "A tündék gyakran élnek a Legolas-szóval, de orkot ők sem tudnak fogni legó-lasszóval!", illetve "Hogyha sokat randizom, feljön rám a strandizom"-->Ambrus:"Jobb helyeken ezért ölnek..." meg a Fomás történet, ugrálás, mentőmellény, homokpad a Tisza közepén (fél kilométer gyalog a Tiszában), aztán meg örvény és nem tudtunk visszafordulni, Tuzséron piszoknagy vihar (letört egy rohadtnagy faág), sudoku, activity (balrog, bélféreg, hacacáré, pörölycápa, stb.), utolsó nap rohanás (sárkánygyík-kócsag, réce-kacsa, sok bunkó meg jófej motorcsónakos), kemping, gulyás-palacsinta, csillagok, Hold, Csokikutya, várjuk Jandáékat, Ukrajna, vízirendőrség, hidak, elhúztak, húzzunk, éneklés (Ohió, Tizenhat tonna, Hollári meg mindenmás)...

Hörcsinek majd élőben. Amúgy én azt mondom, hogy a tavalyi jobb volt és baromira hiányoztál onnan.

folyt.köv. (anyu megint hisztizik, hogy sokat ülök itt...)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr161314487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hörcsiiii 2009.08.17. 16:31:19

ajánlom is, hogy élőben, mert hogy HOLNAP! azaz holnap találkozunk és akkor mesélsz!! Naná, hogy hiányoztam. Nélkülem még a Tisza sem önmaga:D Minden nap gondoltam rátok.

johanasmew 2009.08.29. 20:33:24

Imádom olvasni a blogodat amikor a közös nyaralásokról írsz!!! Mindig tök jó kedvem lesz, és eszembe jutnak a történtek...
Várom az időpontot!!!!
Valami nagyon fontosat akarok majd kérdezni! (huuuu, ez most nagyon rejtélyes...)
F

lborka 2009.08.30. 09:02:31

Van mit mesélnem :)
Szombat?
süti beállítások módosítása