HTML

2009.09.18. 20:03 lborka

A Fugato az jó volt, bizony, sajnálhatja, aki nem jött (www.fugato.org, akit érdekel). Széepk voltak, viccesek voltak (Izsákkal az élen, akit ugyebár nem csak a neve miatt vettek az együttesbe XD), jók voltak. Tényleg.
Botiék nem annyira, az a stílus nemigazán jön be, meg fáradt is voltam már. Meg más.

Japánon meg se szólaltam (vagyis igen, de nem sok sikerrel), törin újfent megállapítottam, hogy Diának vagy szilvalekvár van az agya helyén vagy rohadtul nem figyel senkire (bocs, Dia, de el kell ismerned, hogy sok baromságot mondasz), fizikán Boti megsértődött, hogy rá nem figyelünk, de egy tüsszentésen mindenki elkezd röhögni, bioszon meg önállósította magát a laptop és már a hatodik diát vetítette magától, amikor Hubának eszébe jutott, hogy valószínűleg beakadt az egér/tapipad (már azon gondolkoztunk, hogy vajon valaki szuggerálja-e a gépet vagy Vizkó mozgása/nemmozgása miatt vetít).

Ja, klímaváltozásos-figyelemfelhívós hétfőn 15.20kor Moszkva, aki ráér jöjjön, öt percig tart a egész, szerintem nem nagy dolog!

Vasárnap egykor Mammut, Barbival meg Ricsivel HP6 :)

Amúgy Velencén vagyunk, Ricsi is itt van, Boti Éliást néz, a Bogiék meg Poirot-t. A hétvége nagy részét a törikönyv, a bioszjegyzet és kanjik társaságában fogom tölteni, azt hiszem.

Jóéjt :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr81391395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása