HTML

2009.07.12. 17:57 lborka

Sasrét

Most jöttem haza. Vissza a hétköznapokba. Oda a szabadság...
Őszintén? Maradtam volna még egy hetet, hiányzik. De most nem bánom igazán, hogy így alakult.

Még egy kicsit füstillatú a hajam a tegnapi tűztől, de este megmosom. Már nem Nagyfenyő vagyok, hanem Borka. Nincs esti kártyázás (speed Orisval, kentkupé Tronkéval meg Petivel :)), se zászló (vezettem zászlózást. ez is megvolt...), gyöngyözés Kígyónénivel vagy batik Cilivel meg Kerekpereccel. Nem beszélgetek Lukassal, és nem lehet két percenként helyzetmeghatározni Kukacot egy 'SÜN!' vagy egy 'Süti!' kiáltás után. Tronke sem meséli a vadmacskát a feje mellett és PEti nem dobol a konyhában. Dalma és Nóri nem jönnek oda tűbefűzést kérni, Ungabandzsi sem hülyéskedik és Dávid se morgolódik és Rebekától sem robbanok fel dühömben. Ja, meg persze Mosómedve ('DORKA!' - zászlózás).

Sasrét... más, mint bármi más hely, ahol eddig voltam. Ott még akkor is rohan az idő, aikor halálra unom magam. Márpedig most nem volt olyan jó, mint eddig. Egyrészt hiányzott Ricsi, másrészt nem igazán találtam a helyem. Első két nap csináltam egy hajpántot, addig elfoglaltam magam, viszont utána meguntam a gyöngyözést és három nap alatt három gyöngyállatot (vérnyúl, ződmadár  bólogató arkansas és ződsün, amit nem sikerült rásóznom senkire) sikerült alkotnom és kész. Szombaton még csináltam egy karkötőt meg egy nyakláncot, ja meg persze közben folyamatban volt egy kulcstartó és batikoltam két pólót. Fagyűjtés közben meg szétesett a papucsom, és bőrragasztóval nem lehetett megcsinálni (vajon miért...?)
Sőt, amikor nagyon unatkoztam még álomfogót is csináltam, de azt szerencsésen (és szerencsére) fent hagytam a buszon. Majd jövőre szebb lesz.

De jó volt. Más volt, mint eddig, mert nem nagyon volt kivel beszélgetni és eddig nem hiányzott senki. Most úgy... magamban voltam. Persze péntek-szombaton már elkezdtem körbe járkálni és hülyültünk egyet Robertóval, meg akkor is jó volt, amikor kártyáztunk Petiékkel (huh... hátigen). Meg Tomi nemezcsirkéje pisztollyal meg karddak és a tetőről nem poytognak ceruzadarabok, ugye Dávid :)
Meg az is kiderült, hogy Lukas ismeri Zsuzsanénit, Miki Svájcban tanul, kisMiki pedig szeret játszani, főleg memóriát meg hupikéktörpikéket (Kukac XD). Peti lebontotta az erdőt, Kornél megszakértette a tüzet, a kitömött vadmacska meg reggel ijesztő, ha a fejedbe hajol (Tronke szerint), Norbi update 3.0 és Kukac szerint MPS (GPS helyett). ('Itt jön az IQ hadtest!'). Senki nem lett normálisabb tavaly óta, Kukac szerint ha a civilizációban a táboros szóhasználatunkkal élnénk, a nap huszonhat órájában meg se szólalnánk és nem kell a térerő. Ja, ne felejtsétek, hogy SÜN!
Péntek este antiszoc, 11kor lefekvés, másnap fél11ig alvás. Kicsit megbántam már, de mindegy.
Meg volt olyan is, hogy kifejezetten haza akartam jönni és majdnem elbőgtem magam, annyira szét voltam esődve. Ez is új dolog...

Ma meg hazafelé vonat, Petivel, újság, keksz meg fanta.
Még tutira írok majd, de most így hirtelen ennyi. Kicsit összefüggéstelen, de én értem. Volt ez már rosszabb is.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr41242096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valótlan R 2009.07.13. 19:02:28

Azért remélem jól érezted magad! Illetve abban is reménykedem, jövőre ha te is mész, én is tudok menni. :)
süti beállítások módosítása