HTML

2009.06.03. 17:35 lborka

Tegnap megint átkattant valami.Telefonálás után is sírtam egy sort és reggeli közben is erőlködnöm kellett,hogy ne bőgjem el magam.

Reggel a buszon.Az érzés azóta se változott sokat (bár tesin meg irodalmon egész jól elvoltam,beszélgettünk Orsival meg Bertával,irodalmon meg Szimivel hülyültünk)

"Ha nem tudok távolugrani,attól még lehetek jó feleség?"Orsi
"Te útban vagy,miközben Beöthy már bent van!"Pávlicz

Igen,a suliban is szar kedvem volt (UTÁLOM,HA SAJNÁLNAK),a vonaton is,itthon meg pláne.
Kell keresni valami munkát arra a másfél hétre június vége-július elején,illetve július végén.Bakker,bárcsak fordíthatnék vagy lektorálhatnék,az nekem megfelelne és nem kéne bejárni.Namindegy.Majd keresek valamit.

Gondi megint nem volt.
Biából is elegem van,mit panaszkodik itt összevissza a matek miatt,ha annyira fontos neki,akkor miért nem ment el matek faktra,a törivel úgyse fog semmit kezdeni.Ráadásul van egy olyan rézésem,hogy direkt velem akar veszekdni,mert amikor megmondom a véleményem úgy nekem ugrik,hogy csak nézek.

Nemsír,nemsír,nemsír,nemsír.

Nem akarok hétvégét,túl akaork lenni a jövőhéten.Legyen kéthét múlva,akkor már az évzárón is túl leszünk.
Aztán meg Ricsi érettségi bankettjén szeretnék túlleni,ahol fogalmam sincs mit fogok csinálni,biztos beülök majd az egyik sarokba és okosan nézek ki a fejemből,tök jó lesz.Szóval legyen inkább júni 24. és akkor már azon is túlleszünk,meg a szóbeliken meg mindenen.

Nemsír,nemsír,nemsír,nemsír.

Orsinak Bangkok,tranzit;Sziminek Üvöltő szelek.Holnap töridoga,japán felelés (kurva kistanárok,elegem van már,ez megint rossz,nemakarok japánt tanulni).
Hétvégén mozi (?),Könyvhét
Megcsináltam Mérinek azt a vacakot,végre basszus.

Mindenki idegesít.Persze mindenki más-más mértékben,de azért mégis.

Nemsír,nemsír,nemsír,nemsír...

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr451161701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valótlan R 2009.06.04. 22:24:25

Nyugi, engem is úgy leoltott (volna), hogy csak úgy néztem. Meggyőzhetetlen és makacs. Vannak nézetei. És agresszív mind tettleg, mind személyiségileg. Ő ilyen. Kerülni kell, mert kihozni a sodrából nem nagyon tudod. :)

lborka 2009.06.05. 19:44:04

Perszemár, kerülni. Azt kéne még. Nem félek én tőle, csak meglepődtem.
süti beállítások módosítása