HTML

2009.06.02. 19:23 lborka

Remek.Már a másik nagyapám is kezdi a "miért nem tudunk beszélgetni"-témát.Azért,mert idegesít.Kész.

A másik amiből kezd rohadtul elegem lenni,az az evés.Miért kéne folyton éhesnek lennem?
Kevés kivételtől eltekintve megeszem,amit elém raknak.A kelkáposzta-főzelék is ízlett pénteken.Komolyan.
Vacsorázni általában csak megszokásból szoktam.Ebédelni meg azért,hogy menjen az idő (bár a suliban néha éhes vagyok),reggel pedig van hogy csak fél szelet kenyeret tudok enni.És ez így nekem teljesen jó.Miért olyan központi téma az evés?
Nem,nem vagyok vegetáriánus,de csak annyi húst eszem,amennyit muszáj.
Elegem van.
Ide is csak azért járok már,hogy ne kelljen a "miért nem jössz mostanában"-t meg a "régen láttunk"-ot hallgatni.

Megint szipogok.Nem akarok sírni,régen sírtam.

Eszembe jutott Malmö.Ott minden olyan egyszerűnek tűnt.Voltak a többiek,volt Dani meg én és hiányzott az msn Ricsivel.
Ott lehetett másképp,nem volt normál kajálás.(mint evezésen)Elvoltunk egész nap,az előadások is rendben voltak,szerintem magamhoz képest rengeteget megértettem belőle és bőven többet hallgattam,mint általában a türelmem engedni szokta.
Ott jól éreztem magam,a sok hurcolászás ellenére is.
Sétáltunk kézenfogva Danival és szép volt a város,gyönyörű,és úgy tudtam beszélgetni vele,ahogy mással már nagyon régen nem (mármint élőben).És vicces volt hallgatni,hogy a papa a szerelemről beszél és nem lehetett nem észrevenni,hogy nem Danira meg rám gondol,pedig ő nekem "csak" a bátyám és most is így érzem és sajnálom,hogy így alakultak a dolgok.

És eszembe jut a gyros,Józsi a radikális nézeteivel,Pali,Barna,Attila meg Bandi,amikor egész délután a városban hülyültünk ("Nem kellenek utak!"),az előadás,amin a magyarokon kívül három ember volt,a tűzvédelmi előírások,a megnyitó,a Folketts Park,a nagy tornaterem,ahol aludtunk ("Első éjjel az oroszok hajnali kettőkor kezdtek zsákbanfutni..:"),a zuhanyzó...a cerbona,Helga nevetése,a nagy óceánjáró,a rengeteg séta Danival,a busz,a hinta Dániában,a tenger...
Ott minden tiszta volt és világos.Azóta összezavarodott a világ és most mindenkivel bajom van,idegesítenek és tisztázni kéne magamban a dolgokat,de nem jön össze,mert nem vagyok eleget egyedül,fáradt vagyok és nem akarok megint mindenkivel összeveszni.

Hol van már Malmö..?Hol van még Sasrét...?Hol van az evezés...?

Minden megváltozott.Igyekszem legalább napi egy litert inni,hogy Ricsi ne szidjon le és nem rágni se a tollat,se a körmöm,hogy Réka se szidjon le.Igyekszem jól tanulni,pedig nem érdekel az egész és egyre jobban elidegenedek a hétköznapoktól.Abbahagytam a tollast a capoeira és a lustaságom miatt,eltávolodtam Frutól (annyira azért még nem,de eléggé),viszont olyan közel kerültem Ricsihez,hogy azt soha nem is gondoltam lehetségesnek.Borával már hónapok óta nem beszéltem és emiatt minden nap bűntudatom van,de most hétvégén legalább egy éjszakát otthon leszek,akkor majd megyek msnre és ha nem halunk be,akkor tudunk beszélgetni...ha még akarsz.
Töri vagy magyar helyett föcifaktra megyek és a prózáról egyre inkább áttérek versírásra.Japán helyett már spanyolt tanulnék és a kémiát is megszerettem.Inkább sci-fit olvasok,mint fantasy-t és csakazértis-alapon olvasom majd az Újholdat (ugye Berta?),közben pedig utálom,hogy ennyire istenítik.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lborka.blog.hu/api/trackback/id/tr791159819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johanasmew 2009.06.04. 21:15:56

Szia! F vagyok. Én nem eltávolodást mondanék, csak nem beszéltünk már nagyon rég óta....
Remélem a nyáron majd megint "visszatávolodunk" valahogy, csak most megint rengeteg minden van, és tudom, hogy kéne időtszánnom arra, hogy találkozhassunk, csak egyszerűen mindig közbejön valami. Ezen a héten és jövő héten, sőt még nem tudom meddig egy kommunikációs kurzuson leszünk egész nap a Y.E. csoporttal, és azt gyakoroljuk, hogy hogy kell jó prezentációt készíteni, előadni, stb. Tényleg sajnálom, és tudom, hogy ezen változtatnom kéne, csak nem "merlek" felhívni, mert inkább személyesen akarok majd beszélni erről, és telefonon hülyén érezném magam, ha erről beszélnék...
Remélem azért nem utáltál meg, tudom, hogy elhanyagollak, és ezt majd valahogy megpróbálom jóvá tenni, de ehhez valószínű még kell várni két hetet...
Tényleg sajnálom!!!!!!
F

lborka 2009.06.05. 19:44:52

Én csak leírtam, mit érzek. És én se szeretek annyira telefonálni.
süti beállítások módosítása